Nou disseny i programació web de Transportes Torralba

 Us presentem la web de Transportes Torralba. Es tracta d'un projecte en el que hem fet tant la programació, com el disseny i els continguts de la pàgina.

Hem programat la pàgina tenint en compte criteris SEO, tant pel que fa a la programació com als continguts per tal d'aconseguir la màxima efectivitat als cercadors web.

Transportes Torralba és una empresa de transports ubicada a Manresa que realitza 
des de serveis de transport urgent de balises, a transport de motocicletes o quads i vehicles de competició (cars). El seu servei de transport i logística és fiable i de total confiança. I aquests són alguns dels aspectes que hem volgut realçar a la seva pàgina web.

Hem treballat amb el color vermell, que denota potencia i força, també amb imatges molt grans i clares i un text contundent, breu i clar sense contingut superflu. El nostre objectiu ha estat centrar totalment el missatge que volem transmetre sense generar distraccions a l'usuari. Aquests aspectes combinats amb una accessibilitat fàcil i reiterada al formulari de contacte, busquen aconseguir la major quantitat de leads possible.  

La web ha estat pensada per poder realitzar posteriorment accions de SEO de reputació a la xarxa o generar publicacions a xarxes externes entre altres accions per tal de provocar  una millora de la visibilitat de la web en el cercadors.

Us animem doncs a visitar-la, i si necessiteu serveis de transport de mercaderies, segur que a Transportes Torralba us podran ajudar.




Comentarios

Entradas populares