Programació i disseny web Descals Vilarmau

Contents de presentar-vos un nou projecte. Es tracta de la nova web per a l’il·lustre despatx d’advocats Descals Vilarmau.

Volien una reinterpretació gràfica que mostrés els seus serveis i valors al món, i després de compartir sinergies i objectius, i de dies de treball, el resultat ha estat molt satisfactori per a tots nosaltres. Estem davant d’una web que s’escapa totalment dels estàndards del sector de la justícia, un món clàssic i conservador pel que fa a l’estètica i tipologia d’imatges, i gràcies a l’enfocament que hi hem aportat, el resultat ha estat totalment innovador.

Volem destacar del projecte que hem fet ús d'imatges transgressores i provocadores per representar els diferents serveis que donen al despatx. També hem jugat amb l’ús del blanc i negre. L'ús del monocrom ens evoca diferents tipus de sentiments: durs o agressius però també tranquil·litat, puresa i confiança. Aquesta mescla de sentiments tan contraposats és perfecte per tal de representar les tasques d'aquest grup d'advocats; propers i comprensius si les circumstàncies ho requereixen, però alhora durs i implacables quan cal. 

Finalment, volem destacar que hem fet els redactats del text optimitzats per SEO, per tal d'aconseguir augmentar la visibilitat i les visites a la pàgina d’una manera gradual i natural. 

Entreu a l'enllaç! Esperem que us agradi: www.descalsvilarmau.com




Comentarios

Entradas populares