DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB AROACACIA

Actualment a Aroacacia són la tercera generació de la família que treballa amb la fusta d’acàcia. Fabriquen i instal·len mobiliari per a jardí, tancats, casetes, piscines, etc. També disposen de solucions en acàcia per a vinyes o senders, així com sistemes de fixació, borns i fites.

El nostre encàrreg va ser plasmar tot aquest fantàstic catàleg en una web atractiva i intuïtiva, que ensenyes als usuaris la qualitat i la bellesa de les seves creacions. Neix així la nostra proposta. Estem davant d'una web on les imatges prenen molt de protagonisme, on elements dinàmics es mouen per l’espai en moure el cursor, una web on predomina el blanc com a color general i que són les creacions d’Aroacacia les que tenen tot el protagonisme. 

Tota la web és adaptativa, això vol dir que es veu correctament i s'adapta als diferents dispositius: ordinadors de sobretaula, portàtils, mòbils, etc. També és una web que compleix els criteris SEO que estableixen els cercadors per tal de poder augmentar la visibilitat dels seus resultats d'una manera gradual i natural.

Cliqueu en aquest enllaç i en podreu veure el resultat. Esperem que us agradi!


Mobles de fusta d'acàcia d'Aroacacia




Comentarios

Entradas populares