Landings (pàgines d'aterratge) per a J2 Servid

El nostre nou projecte web, en realitat no és un sol projecte, sinó que són un conjunt de PÀGINES D'ATERRATGE. Es tracta de LANDINGS que hem dissenya i programat per a l'empresa especialitzada en la protecció de mercaderies durant el seu transport J2 SERVID.

L'OBJECTIU principal d'aquestes landings és POTENCIAR PRODUCTES EN CONCRET DE J2 SERVID per tal de que la gent faci LEADS. És a dir, per tal de que l'usuari ompli el formulari de contacte interessant-se per un producte en concret. Per aconseguir-ho, AQUEST FORMULARI EL POSAREM A L'INICI DE LA NAVEGACIÓ.

Cada una d'aquestes landings té un domini diferent pensat en termes de SEO. Així aconseguim  una PROMOCIÓ INDIVIDUALITZADA. També ho acompanyem d'accions SEM puntuals.

Estèticament, les landings segueixen la línia gràfica corporativa establerta prèviament a la web corporativa de J2 Servid; de colors vius i imatges grans amb molt de detall així com elements infogràfics que ens ajudaran a entendre els diferents productes. Esperem que us agradin! Aquests són els diferents enllaços:

https://www.bolsashinchables.com/

https://www.sacoshinchables.com/

https://www.aislantesisotermicos.com/

https://www.bolsasdesecantes.com/

https://www.voidfillers.eu/

https://www.voidfillers.es/



Comentarios

Entradas populares