Disseny i programació de la web de Redicom amb text per SEO

 Redicom és una empresa especialitzada en la distribució de publicitat, que ofereix els seus serveis a Catalunya i Andorra. A Net Engineer ens hem encarregat de dissenyar i programar la seva nova pàgina web corporativa, amb un estil fresc, juvenil i minimalista. Per aconseguir-ho, vam partir del seu logotip empresarial, utilitzant la seva estètica i colors com a referència per als elements visuals de la pàgina.

En el disseny, ens hem centrat en la simplicitat, utilitzant elements visuals clars i concisos per transmetre el missatge de Redicom de manera efectiva. Hem optat per imatges lliures de drets i de pagament per representar els diferents serveis de l'empresa, així com per la redacció del contingut, hem seguit una estratègia SEO per assegurar un bon posicionament en cercadors. Al mateix temps, hem mantingut la claredat i la transparència en la narració dels serveis.

Per a optimitzar la pàgina, hem aplicat una optimització del codi que ha permès, per exemple, una càrrega ràpida i una navegació adaptativa als diferents dispositius. A més, hem afegit petits detalls que aporten personalitat i dinamisme a la pàgina, com ara bombolles de colors animades a la capçalera o el fons en moviment dels diferents serveis.

Us convidem a descobrir la pàgina web i esperem que us agradi!





Comentarios

Entradas populares