Actualització imatge corporativa i modificacions web per a Tafim Group

Encara que és més aconsellable treballar amb una pàgina web nova, en ocasions realitzar modificacions puntuals pot ser suficient per actualitzar la informació, com és el cas del projecte que es presenta a continuació.

A raó d'un canvi de nom comercial i d'imatge corporativa, Alfix Group ha evolucionat a Tafim Group. La nostra tasca ha consistit a substituir la imatge corporativa anterior per la nova i implementar els canvis tècnics web necessaris per assegurar el funcionament adequat de tot.

S'ha pres la decisió de mantenir el disseny i la maquetació de les pàgines web anteriors per diverses raons. Per exemple, en el cas de Tafim Pavimentos, els continguts fets per nosaltres, optimitzats per SEO, segueixen sent vàlids amb la nova estratègia de l'empresa. Amb algunes modificacions puntuals de certes idees i ajustant la imatge corporativa, s'ha aconseguit tenir la informació de la web actualitzada.

Creiem fermament en la necessitat d'analitzar cada situació de manera individual, i a Net Engineer sempre estem disposats a buscar la millor solució possible. Podreu veure'n el resultat als següents enllaços:

www.tafimpavimentos.com

www.tafimvestuarios.com




Comentarios

Entradas populares